Запрошуємо ветеранів й ветеранок на програму професійного розвитку з кібербезпеки

Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) запрошує ветеранів приєднатися до реінтеграційної програми "Кіберзахисники", спрямованої на професійний розвиток українських ветеранів та ветеранок у галузі кібербезпеки. Ця ініціатива передбачає комплексне навчання з кіберзахисту та кібероборони, а також підтримку у працевлаштуванні в державному секторі або ймовірності працювати в інституціях сектору кібербезпеки України.

Програма "Кіберзахисники" відкриває нові можливості для колишніх військових, які прагнуть змінити свою професійну траєкторію та залишаються відданими своєму основному призначенню - захисту країни від зовнішніх загроз. Ця программа надасть Вам шанс захищати державу в цифровому середовищі шляхом оборони кіберпростору, а також сприяти зміцненню системи захисту цифрової інфраструктури в Україні загалом.

Заступник Міністра у справах ветеранів України Тетяна Токарчук зазначила: “В умовах російсько-української війни, коли кіберзагрози стають все більш складними та непередбачуваними, наші ветерани та ветеранки з їх досвідом, рішучістю та відданістю можуть внести значний вклад у захист нашої держави в цифровому просторі. Ця програма дає їм шанс використовувати свої навички та досвід для захисту національної безпеки у новому вимірі, що є важливим кроком для України у боротьбі з кіберзагрозами."

Переваги участі в програмі "Кіберзахисники" від CRDF Global:

1. Навчання у сфері кібербезпеки: Отримайте технічні навички від провідних фахівців

компанії Cyber Unit Technologies.

2. Англійська мова: Розвивайте свої мовні навички для ефективної комунікації у глобальній кіберспільноті.

3. Кар'єрне консультування: Ми допоможемо вам створити кар'єрний план та знайти вдале працевлаштування.

4. Психосоціальна підтримка: Розвивайте Soft Skills та отримуйте психологічну підтримку для успішної реінтеграції.

Ключові дати:

● Навчання розпочнеться 12 лютого 2024 після проходження кандидатами двох етапів відбору.

● Зареєструватись для участі в програмі можна до 04 лютого 2024 року.

Цільова аудиторія: Подати свої заявки та прийняти участь у програмі можуть усі ветерани і ветеранки, які на період навчання мають змогу перебувати у м. Києві.

Вимоги для участі:

● Програма пропонує рівні можливості для участі усім ветеранам, включаючи тих, хто має воєнні поранення, травми чи інвалідність.

Примітка: Участь у програмі доступна ветеранам, чий стан здоров'я дозволяє ефективно навчатися онлайн та/або оффлайн (4 години щоденно).

● Рівень англійської: А2 і вище

● Базові знання у сфері кібербезпеки чи IT

● Успішне проходження двох етапів відбору

Зареєструватись для участі в програмі можна до 04 лютого 2024 року за посиланням.

Результат:

● Можливість бути надійним щитом для країни у цифровому просторі та будувати безпечне майбутнє для майбутніх поколінь

● Можливість отримати рекомендаційний лист від Мінветеранів та job offer у державну

установу або можливість працювати в інституціях сектору кібербезпеки України

● Міжнародний сертифікат

● Спеціалізації: молодший аналітик, OSINT, аудит, penetration test

● Великі можливості програма надає й для державних структур, українських приватних компаній у створенні сталого потенціалу для протидії кібератакам завдяки ветеранам – учасникам програми.

Приєднайтеся до програми "Кіберзахисники", отримайте необхідні навички та підтримку для розвитку в галузі кібербезпеки. Будьте частиною команди, що забезпечує безпеку нашої країни в цифровому просторі.

Програма професійного розвитку у сфері кібербезпеки та реінтеграції ветеранів та ветеранок реалізується за сприяння Міністерства у справах ветеранів України.

Реінтеграційна ініціатива розроблена за стратегічної та фінансової підтримки Управління з координації надання допомоги США країнам Європи та Євразії Державного Департаменту США, і є частиною ініціативи Державного департаменту США з усунення кіберзагроз в Україні.