Юлія Лапутіна взяла участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

У середу, 22 лютого, міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна взяла участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Захід відбувся в онлайн режимі під головуванням Керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака за участі Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, членів Уряду, представників місцевої та регіональної влади.

Учасники обговорили такі нагальні питання, як поточний стан енергетичної системи України та заходів, які необхідно вжити для подолання наслідків терористичних атак російських окупантів по об’єктах енергетичної інфраструктури.

Крім того на засіданні обговорені питання щодо необхідності формування управлінського кадрового резерву України, організаціі та проведення форуму громад i міст “Саміт мерів “Об'єднані міста заради майбутнього”, а також організаційні питання функціонування Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.


Related Articles