Юлія Лапутіна поділилася особистими спогадами про початок повномасштабної російської збройної агресії проти України

У річницю повномасштабного російського збройного вторгнення в нашу країну міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна розповіла, де і за яких умов зустріла ранок 24 лютого 2022 року.

Своїми спогадами очільниця Мінветеранів поділилася під час прямого включення до інформаційного марафону національних телеканалів.

“23 лютого минулого року ми були у місті Лисичанськ, що на Луганщині. Тоді тривала наша робоча поїздка Донецькою та Луганською областями, де зі своєю командою ми опрацювали програми з ветеранської політики. І 25 лютого ми мали виїжджати у Маріуполь. У ніч на 24 лютого ми ночували у Краматорську неподалік аеродрому, куди і прилетіла перша ворожа ракета, – розповіла Юлія Лапутіна. – Ми чули ті вибухи і зрозуміли, що розпочалося повномасштабне вторгнення. На той час вже була важка ситуація на Луганському напрямку”.

“Біля 10 ранку ми вже прямували через Харківську область до Києва, адже розуміли, що потрібно забезпечити стабільність і сталість влади, потрібно захищати столицю.

Така в мене особиста історія, що всі фази російсько-української війни починалися в мене у Краматорську”, – поділилася спогадами Юлія Лапутіна.


Related Articles