У Києві стартував футбольний чемпіонат України серед ветеранів АТО/ООС

Сьогодні, 7 жовтня, на навчально-тренувальній базі Динамо у Конча-Заспі відбулося урочисте відкриття фінальної частини 6-го сезону регулярного Чемпіонату України серед ветеранів АТО/ООС з футболу.

Протягом тижня, з 7-го по 14-те жовтня, 24 найкращі команди Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО змагатимуться за право володіти перехідним Кубком Героїв АТО 2020 року.

За словами Президента Федерації Футболу учасників АТО Руслана Руденка, Чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС є єдиним спортивним ветеранським заходом, який офіційно внесений до Календаря фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2020 рік.

З вітальним словом звернувся до спортсменів постійний почесний гість Чемпіонату, Герой України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук:

– Мені надзвичайно приємно сьогодні бачити побратимів, воїнів, які продовжують нелегку справу по захисту рідної України. Ви надихаєте тих, хто пройшов війну і молоде покоління, яке йде за нами. Футбол це не лише спорт, це вміння бути командою однодумців. Бажаю перемоги!

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО 2020 року налічувала 96 команд, тобто близько 3 тисяч ветеранів російсько-української війни та військовослужбовців і працівників сектору безпеки та оборони.

Після ігор у шести дивізіонах визначилися учасники фінальної частини Чемпіонату. Гра за першість та нагородження переможців 6-го сезону Чемпіонату відбудеться в День захисника України, 14 жовтня.

Від імені всієї ветеранської спільноти та колективу працівників, Міністерства у справах ветеранів України бажаємо ветеранам-футболістам перемог на футбольному полі. Пишаємося вами, так тримати!

Related Articles