Петро Порошенко відвідав «Ветеранський намет» на «Книжковому Арсеналі»

«Ветеранський намет» на «Книжковому Арсеналі» став першою локацією, яку відвідали Петро та Марина Порошенки. Подружжя оглянуло намет та поспілкувалося  з авторами і відвідувачами. Також Петро Порошенко придбав кілька книг та попросив їх авторів поставити автографи.

Разом з тим і сам Петро Олексійович лишив автограф. Ветеран та письменник Геннадій Молчанов попросив екс-Верховного Головнокомандувача лишити розпис на унікальному примірнику «Кобзаря».

«З Тарасом в серці до перемоги», - саме такі слова тепер прикрашають унікальне видання!

Зазвичай ця книга зберігається в Національному військово-історичному музеї. Його унікальність у тому, що примірник «Кобзаря», виданий 1939-го року, побував на передовій нашої сучасної російсько-української війни. За час війни ветеран та письменник Геннадій Молчанов зібрав на сторінках цієї історичної книги чимало автографів побратимів. Тож тепер на сторінках видання є і підпис Верховного Головнокомандувача Збройних Сил цієї війни – Петра Порошенка.

Усі письменники, представлені у «Ветеранському наметі», також лишили свої автографи на сторінках славнозвісного «Кобзаря»

Related Articles