Олександр Терещенко: Війна триває і кожен має бути напоготові захистити Батьківщину

Ветерани – це люди з досвідом, котрі готові, за необхідності, знову взятися за зброю та захистити Батьківщину, але разом, з тим, кожен українець має розуміти, що й він повинен не лишатись осторонь і бути готовим дати відсіч ворогу. Про це говорив профільний заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Олександр Терещенко з учнями Лоснівської школи на Чернігівщині. Під час своєї поїздки в область, разом з колегою Олексієм Ілляшенко він відвідав місцеву сільську школу та провів для її вихованців позаплановий урок національно-патріотичного виховання.

«Звісно, я сподіваюсь, що ви ніколи не дізнаєтесь, що таке війна, але враховуючи, що просто зараз триває російсько - українська війна та загарбницькі амбіції Кремля нікуди не діваються. Ми маємо розуміти, що підготовка до захисту Батьківщину - надважлива", - розповів Олександр Терещенко учням.

В школі, яку відвідали заступники Міністра свого часу навчався воїн АТО Ігор Медведь, який загинув в Донецькій області в червні 2016-ого року, про що свідчить пам’ятна табличка на стіні навчального закладу.

Related Articles