Олександр Порхун: Відкритий діалог між захисниками та державою - основа розвитку успішної ветеранської політики в регіонах

Під час робочої поїздки до Закарпатської області Олександр Порхун зустрівся з представниками місцевих ветеранських об’єднань.  

На зустрічі обговорювалися питання щодо психологічної реабілітації та медичного забезпечення захисників, пільг, розвитку військово-патріотичного виховання молоді та ветеранських просторів.

«Такі зустрічі надзвичайно важливі. Тільки під час відкритого діалогу можна зрозуміти найважливіші потреби у захисників. Це має суттєве значення для розвитку та подальшого руху ветеранської політики в регіонах, — розповів перший заступник міністра. – У свою чергу, я намагався дати вичерпну інформацію та відповісти на питання щодо того, чим наразі займається міністерство, про розробку комплексної державної політики у таких напрямках, як медичне забезпечення, соцзахист, вшанування пам'яті, цифровізація та надання електронних послуг».

Також  Олександр Порхун разом з  представником Закарпатського відділу Мінветеранів вшанував пам’ять загиблих під час російсько-української війни біля Меморіалу на Пагорбі Слави, де поховано 14 учасників АТО/ООС.