«Ми демонструємо єдність, і саме через це даємо гідну відсіч ворогу», – Юлія Лапутіна

Міністр у справах ветеранів України, член Ради національної безпеки та оборони України Юлія Лапутіна звернулася до українців.

«Три тижні війни… Три тижні героїчного спротиву російській навалі… Нас хотіли знищити за декілька днів. Але ми довели і продовжуємо доводити, що це неможливо. Доктринальна помилка російських окупантів у тому, що вони не вірять в те, що ми – Українська Нація. Нація єдних, сильних, непереможних. Героями сьогодні є всі – військові, добровольці, волонтери, ветерани, журналісти, комунальники, рятувальники, лікарі, медсестри, артисти, айтішники, звичайні люди, які виходять на мирні протести та чинять спротив окупантам – УКРАЇНЦІ.

Усі ці три тижні ми демонстрували єдність, і саме через це давали і продовжуємо давати гідну відсіч ворогу. Трек «зрада – перемога», такий популярний у нашому суспільстві до масштабної війни, зник як явище. Здавалося всі зрозуміли: кожен працює на перемогу над ворогом. Але виявилося – ні.

Звертаюся до українських політиків, представників «диванно-експертних» військ, які на третьому тижні війни завели свою стару заїжджену пісню: «Всьо пропало. Нас здали». В умовах воєнного стану сіяння паніки працює тільки на ворога. Оцінка воєнної та оперативної обстановки не фахівцями – демагогія і популізм, який також працює на ворога. Переможемо – розберемося з такою безвідповідальністю.

Дорогі українці! Вірте тільки перевіреним офіційним джерелам! За нами перемога, бо за нами правда! Слава Україні!», – сказала Юлія Лапутіна.