Ірина Фріз відвідала в США благодійний вечір зі вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

На запрошення Посла України в США Валерія Чалого, Міністр у справах ветеранів України, під час свого робочого візиту в США, взяла участь у благодійному вечорі зі вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

«Культурну програму, яка була представлена творами видатних українських композиторів, подарував присутнім віртуоз-піаніст Павел Гінтов. Він натхненно й з любов’ю розповідав про кожного з творців, які стали надбанням культурної спадщини не лише України, а й світу. Саме через геніальні твори Бориса Лятошинського, Віктора Косенка, Федора Акіменка, Сергія Борткевича, Мирослава Скорика про Україну знали в Австрії та Франції, США та Канаді, Туреччині та Берліні», - розповіла Ірина Фріз.

Вечір було також присвячено збору благодійних коштів для допомоги українським військовим. Кошти, зібрані на заході представниками волонтерської організації “United Help Ukraine” та проекту Support Hospitals in Ukraine, будуть передані одному з українських військових госпіталів.

«Щиро дякую пану Послу за вшанування пам'яті усіх загиблих за Україну та турботу за військових», - подякувала Міністр у справах ветеранів.

Related Articles