«Ігри Нескорених» отримають державне фінансування, як один з різновидів реабілітації ветеранів

Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Це дозволить Мінветеранів, в межах державної програми з реабілітації ветеранів забезпечити підготовку національної збірної команди України та її участь у 2020-ому році та наступних роках в міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених”.

«Спорт і сам формат цих ігор – це потужна підтримка та реабілітація для ветеранів. Це можливість і часто мотивація зайнятись фізичними навантаженнями, а відповідно покращити свій стан. Крім того, це потужна психологічна підтримка, адже дає ветеранам нові враження, пріоритети та мотивації. Ми плануємо максимально розвивати спортивний напрямок в країні і не лише під час підготовки та самих змагань, а й робити заняття спортом, зокрема для осіб з інвалідністю доступними постійно», - розповіла Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.

Фінансування «Ігор Нескорених» в межах державної програми дозволить належним чином фінансувати підготовку Національної збірної та вивести цей напрямок реабілітації ветеранів на високий та якісний рівень.

Related Articles