30 травня відбудеться унікальна театральна вистава «Дванадцяти ніч, або що захочете» Вільяма Шекспіра, в якій беруть участь ветерани та військові волонтери

Це прем’єра першого соціального англомовного театру ветеранів та волонтерів АТО «Project «W».

Тож Volunteers and William» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» презентує для глядачів прем’єру вистави англійською мовою у сучасній обробці. Все дійство відбудеться 30 травня о 19:00 на сцені Національного центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (вул. Володимирська, 23в) та 31 травня о 20:00 в Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва (вул. Межигірьска 2, Арт зал).

Життєрадісна та жвава комедія англійського драматурга названа на честь дванадцятої ночі після Різдва. Це заплутана історія справжнього кохання Віоли, Герцога, Олівії та Себастіана, які проходять випробування долею та гартування часом, все більше обростаючи обіцянками та непорозуміннями, дивними переодяганнями та боязкими натяками, таємною надією та палкими зізнаннями. Все це на межі між ілюзією та дійсністю…

І як зазначають безпосередні учасники вистави: «Наша «Дванадцята ніч» - це вистава – приклад, як зізнання в любові до життя, незламність, віру, поштовх на долання нових викликів. Це вистава взірець перед суспільством, як потрібно цінувати кожну мить свого буття, зберігаючи найголовніше – людяність».

Унікальну ідею придумав, ініціював та організовує ветеран АТО Ігор Касьян: «Як ви розумієте, ідея не з’являється сама по собі, щось має підштовхнути на це. Мене турбує слабкий імідж ветеранів АТО в країні, популізм та спекуляція військових тем під час війни. На власному прикладі покажемо, що ветерани та волонтери АТО це не окрема категорія людей в суспільстві! Нас не потрібно жаліти, а ми не повинні давати привід для цього! Палаючі очі, жага до життя, англійська за рік та праця на сцені... все це можливо коли маєш ціль».

Тож приходьте на прем’єру, насолоджуйтесь виставою та підтримуйте наших захисників у їх такому новому і незвичному амплуа!

Прем’єра 30 травня, квитки: http://l2u.su/qcs3

Прем’єра 31 травня, квитки: http://l2u.su/qcuS