У Мистецькому Арсеналі розгорнули військовий намет

Камаз, військовий намет, ящики від боєприпасів - в Мистецькому Арсеналі влаштували справжній опорний пункт для ветеранської літератури.

Сьогодні на території Арсеналу встановили намет, який вже 22 травня стане унікальним простором, заповненим книжками авторів-ветеранів та дійсних військовослужбовців, які брали участь в боях у російсько-українській війні.

Для представлення своїх книжок у Ветеранському наметі авторами та колективами авторів подано більш ніж 50 заявок з понад 70 книжками.

Серед авторів відомі Мартін Брест, Олексій Петров, Сергій Сергійович, Леонід Матюхін, Юрій Руденко, Оксана Чорна, Василь Піддубний та багато інших.

«Ветерани проявили чималу активність, вони самі виступили з ініціативою взяти участь у «Книжковому Арсеналі», подавали заявки на участь, цікавились як просуваються справи і допомагали. Для них є дійсно важливим бути залученими до такого великого міжнародного заходу, представити широкому загалу свої книжки, а значить свої погляди, спомини про війну, розказати про побратимів. Мінветеранів всіляко підтримує їх у цій активності. Впевнена, що «Ветеранський намет» стане дійсно родзинкою цього заходу і, можливо, дасть натхнення хлопцям писати ще і ще про війну, яка досі триває», - розповіла заступник Міністра у справах ветеранів Оксана Гаврилюк.

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» розпочнеться 22 травня і триватиме по 26. Приходьте!