Керівники Міністерства у справах ветеранів взяли участь у заходах з нагоди вшанування Дня пам’яті жертв політичних репресій

Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, Голова Львівської ОДА Олег Синютка та заступниця Міністра Оксана Гаврилюк взяли участь у заходах з нагоди вшанування Дня пам’яті жертв політичних репресій. Присутні поклали квіти до пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів.

«Пам'ять - то є цемент нації, який замішано на крові жертовності тих, хто боровся і віддав життя, щоб Україна ствердилася. Допоки ми пам’ятаємо ті жертви, ми будемо живі, і Україна ніколи не буде здолана. Доки ми пам’ятатимемо кожного, хто волів жити в незалежній державі, ми будемо відроджуватися, як Фенікс», - зазначила Ірина Фріз.

«Ми маємо зробити це саме і про російсько-українську війну, адже міфи, якими намагається все заполонити російська пропаганда, на жаль, переважають в інформаційному просторі. Але ми маємо пам’ятати як тоді, так і зараз, всіх, хто бореться за Україну і дає нам можливість  відчувати себе в спокої та захищеними. Дякуємо кожному з наших воїнів і захисників».

Слава Україні! Героям Слава!

Related Articles