За підтримки Мінветеранів підготовлено посібник “Як досягти кар’єрного успіху після військової служби”

Громадська організація «Зелена Смуга» в партнерстві з фахівцями Міністерства у справах ветеранів України, американською ветеранською організацією «Pittsburgh Hires Veterans», компанією «Jooble», за підтримки  Відділу преси, освіти та культури Посольства Сполучених Штатів Америки  в Україні підготувала та опублікувала посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби».

Посібник створений за рекомендаціями ветеранів для ветеранів, на основі практичного досвіду з використання ефективних американських інструментів підготовки військовослужбовців до цивільного життя, а також матеріалів Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки – програми допомоги  в перехідний період (Transition Assistance Program).

Посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби» надає дієві рекомендації та інструменти, необхідні для визначення майбутньої кар’єри, а також окреслює подальші кроки для досягнення успіху в обраній цивільній справі після закінчення військової служби. Перший паперовий тираж посібника був повністю розповсюджений серед ветеранів, ветеранських осередків, медичних і реабілітаційних центрів та інших установах.