Юлія Лапутіна разом з родинами загиблих захисників вшанувала пам’ять захисників-добровольців

Сьогодні біля головної Стіни пам'яті країни на Михайлівській площі  відбувся поминальний молебень, присвячений загиблим на Сході України захисникам-добровольцям.

На  панахиді  були  присутні Міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, військові капелани та родини загиблих воїнів-добровольців.

- Завжди важливо пам’ятати, кому ми завдячуємо життям в мирній країні. Завдяки кому сьогодні ми маємо можливість ходити на роботу, навчатися, розвиватися, творити. Саме добровольці спочатку відстоювали європейські цінності на Майдані, а потім були першими, хто пішов захищати Україну від російської агресії на Сході. Вірю, що ми знайдемо в собі сили звільнити нашу країну від ворога та будемо жити у вільній державі. Сьогодні  всі наші загиблі захисники-добровольці -  янголи-охоронці України. Ми маємо пам’ятати про них і   продовжити їхню  боротьбу за цілісну Україну, - зазначила Юлія Лапутіна.

Міністерка також побажала усім українцям стійкості.

 - Загроза нікуди не зникла, агресор ніколи не полишить свої плани, але ми своєю, в тому числі психологічною стійкістю, маємо бути готові  знову стати на захист нашої держави й дати гідну відсіч, - додала міністерка у справах ветеранів.

 По завершенню панахиди присутні поклали квіти до Стіни пам’яті та вшанували хвилиною мовчання пам'ять українських захисників.