Уряд за ініціативи Мінветеранів дозволив Державній казначейській службі фінансувати проєкти Українського ветеранського фонду на підтримку Захисників та членів їхніх сімей

У середу, 7 вересня, Кабінет Міністрів України за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України розширив перелік платежів, які здійснюються Державною казначейською службою в умовах воєнного стану, доповнивши видатками для фінансування заходів та проєктів Українського ветеранського фонду.

Це дасть можливість ефективно надавати фінансову підтримку переможцям конкурсів, чиї проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів, членів їхніх сімей, членів родин полеглих Захисників та Захисниць України.

“Дякую Міністерству фінансів та всьому Уряду за прийняте важливе і потрібне рішення! Це вкотре доводить, що нова державна ветеранська політика підтримується на найвищому рівні. Фінансування наших проєктів та програм, які спрямовані на ефективну реінтеграції українських ветеранів та членів їхніх сімей, дозволить їм бути активними учасниками своїх громад, розвивати власну справу і держава має їм в цьому допомогти”, – зазначила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна за підсумками засідання Уряду. 

Нагадаємо, 5 вересня в Українському ветеранському фонді стартував конкурс фінансової підтримки ветеранського бізнесу. Ветерани, члени їхніх родин і сім’ї загиблих Воїнів можуть отримати від 500 000 до 1 000 000 гривень на розвиток власної справи. Податись на конкурс можна до 5 жовтня 2022 року.

Детальніше про те, як взяти участь у програмі – видіться тут