У столичному Центрі ветеранського розвитку Захисники і Захисниці можуть пройти професійне навчання, зокрема, у застосуванні БПЛА у цивільному секторі

Багато киян наразі боронять Україну від російських окупантів. В межах реалізації державної політики у сфері професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці ветеранів війни, членів їхніх сімей і родин загиблих за сприяння Мінветеранів у Києві функціонують два Центри ветеранського розвитку.

Один з них – при Національному авіаційному університеті (НАУ). Виш, маючи потужну матеріально-технічну базу і освітні спроможності, долучився до ініціативи Мінветеранів, та на своєму майданчику допомагає ветеранам опановувати нові професії, розвивати практичні навички.

Зокрема, у Центрі Захисники і Захисниці, які повертаються з війська, та були операторами бойових безпілотників, можуть пройти відповідне навчання з надання послуг засобами БПЛА у цивільному секторі. А також отримати консультування з розвитку ветеранського бізнесу у цьому напрямку.

Крім того, у Центрі ветеранського розвитку при НАУ ветеранам та їхнім рідним надається необхідна психологічна, соціальна та інша допомога для підтримки реінтеграції від військової служби до цивільного життя.

Детальніша інформація про можливості Центру ветеранського розвитку при Національному авіаційному університеті – за контактами:

(044) 406 74 29

063 777 22 66

o.batrak82@gmail.com

Керівник Центру – Батрак Олег Григорович