У конкурсному відборі до Наглядової ради Українського ветеранського фонду визначено трьох переможців

У понеділок, 21 лютого, відбулося засідання комітету з відбору представників громадських об’єднань до складу Наглядової ради бюджетної установи «Український ветеранський фонд». На засіданні були присутні всі члени комітету: Ганна Демиденко, Світлана Кашенець, Віталій Кузьменко, Максим Кушнір, Богдана Левицька та Андрій Павловський.

Голова комітету Ганна Демиденко надала присутнім інформацію щодо порядку проведення співбесіди з кандидатами, які були запрошені на засідання Комітету, та проведення подальшого рейтингового голосування, відповідно до норм Положення.

Кожному кандидату було повідомлено про час підключення до відеоконференції та надане посилання для підключення. Всі кандидати підтвердили свою участь на засіданні та отримали запрошення на електронну пошту.

З 15:30 до 17:45 були заслухані та відповіли на питання дев’ять кандидатів:

  • Антонюк В.І. (ГО «Спілка учасників бойових дій та АТО «УВО»»)
  • Зелінський А.І. (ГО «Життя після війни»)
  • Зайченко М.Л. (ГО «Запорізьке об’єднання ветеранів АТО та бійців ОЗСП «Азов»)
  • Кукса О.В. (ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Сумській області»)
  • Маматов О.Л. (Всеукраїнська організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій)
  • Музика Н.О. (ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО»)
  • Рослицька Л.Л. (ГО «Спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій»)
  • Чмут Т.М. (ГО «Український мілітарний центр»)
  • Шатровський Д.О. (ГО «Ветеранське братерство»)

Зазначимо, що кандидат Марущак М.І. (ГО «Прикарпатська асоціація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів і АТО)» був присутній на співбесіді в режимі онлайн, але не зміг відповісти на питання, в зв’язку з технічними проблемами.

У режимі відеоконференції пройшли співбесіди з представниками громадських об’єднань, які були допущені до участі в конкурсному відборі до складу Наглядової ради. 

За результатами рейтингового голосування членів Комітету по кожній кандидатурі до складу Наглядової ради відібрані три кандидати, що набрали найбільшу кількість голосів членів Комітету, присутніх на засіданні. Це –  Зелінський А.І. (ГО «Життя після війни»), Зайченко М.Л. (ГО «Запорізьке об’єднання ветеранів АТО та бійців ОЗСП «Азов»), Чмут Т.М. (ГО «Український мілітарний центр»).

Комітет рекомендуватиме Мінветеранів включити до складу Наглядової ради Українського ветеранського фонду цих трьох представників громадських об’єднань. 

З загальними результатами голосування та рейтингом кандидатів можна ознайомитися у Протоколі засідання комітету №4 від 22.02.2022 року.pdf.