На Миколаївщині ветерани АТО/ООС отримали земельні ділянки

Про це повідомляє сайт Миколаївської ОДА свідоцтв про право власності на земельні ділянки, поблизу моря отримали двадцять учасників АТО в Березанському районі Миколаївської області.

За словами очільника області Олексія Савченко, це не останнє вручення сертифікатів на земельні ділянки на Березанщині і невдовзі, ще п’ятдесят чотири наших герої отримають їх.

«Підтримка воїнів і ветеранів АТО/ООС є і буде залишатися в пріоритеті діяльності Миколаївської обласної державної адміністрації. «Миколаївщина продовжує реалізовувати соціальні програми, спрямовані на підтримку воїнів АТО. І зупинятися ми не будемо. Ви свого часу взяли на себе відповідальність і пішли захищати країну. Але всі у світі усвідомлюють, що ви захищали не тільки честь і територіальну цілісність української держави, а і всієї Європи - це захист демократичних цінностей всього світу. І за це вам повинні дякувати, бо завдяки вам, країна рішуче рухається вперед на шляху до ЄС та НАТО. Я завжди говорю, що для мене і всієї країни, ви – Герої», - наголосив голова Миколаївської обласної облдержадміністрації Олексій Савченко.