Мінветеранів та FranklinCovey Co. (Education) Україна розпочинають співпрацю з реабілітації українців, постраждалих від російської агресії

У середу, 9 березня, Міністерство у справах ветеранів України підписало Меморандум про співпрацю з компанією FranklinCovey Co. (Education) в Україні. Документ  передбачає співпрацю у напрямах психологічної реабілітації та формування позитивного ментального здоров’я ветеранів війни та членів їхніх родин, а також сімей загиблих Захисників. Також робота проводитиметься за напрямом подолання негативного досвіду в дітей, процесів адаптації внутрішньо-переміщених осіб з числа ветеранів та їхніх родин.

«Мінветеранів сприятиме запровадженню програм FranklinCovey Co. (Education) та інших програм з психологічної реабілітації. Міністерство підтримуватиме всі ініціативи з психологічної реабілітації ветеранів, членів їхніх родин та сімей полеглих воїнів», – запевнила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна і наголосила, що Мінветеранів також запроваджуватиме сучасні форми промоції української культури та підтримуватиме українців у світі.

«Українці – це носії основних цінностей: Волі, Гідності, Довіри і Відповідальності. І мета нашої співпраці – просувати їх у світі, співпрацювати за цими напрямами, щоб сучасна Європа знала, що розвиток починається саме з України», – наголосила Юлія Лапутіна.

Національний Партнер та ліцензіат на Україну від FranklinCovey Co. (Education) Олександр Шипка зазначив, що представники компанії в усьому світі об’єдналися задля допомоги українцям як у межах країни, так і за кордоном.

«Відповідаючи на виклики часу, ми з групою однодумців, колишніми високопосадовцями, громадськими діячами, волонтерами, бізнесменами, створюємо український фонд «Ренесанс», який об’єднає ініціативи у сфері освіти, культури, гуманітарної допомоги нашим воїнам, які сьогодні ризикують власним життям, щоб ми могли жити під мирним небом, – розповів Олександр Шипка. – Ми бачимо нашою найбільшою потребою і можливістю допомогти внутрішньо-переміщеним особам і тим українцям, які зараз вимушено знаходяться в країнах Європи. Наші партнери у всіх країнах світу повністю готові допомагати і сприяти нашій роботі, зокрема, з подолання негативного та формування позитивного досвіду у дітей, який дозволить їм  інтегруватися. Ми розпочинаємо діяльність Фонду «Український Ренесанс» глобальною інціативою та фандрайзингом для невідкладної  психологічної допомоги та реабілітації в цілому всій українській нації в Україні та за кордоном».

Національний Партнер та ліцензіат на Україну FranklinCovey Co. (Education) також додав, що наразі компанія робить усе, щоб забезпечити українців, які виїхали за кордон, гідними умовами проживання та працевлаштування. 

«Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати негативні наслідки, надати психологічну реабілітацію українській нації», – підкреслив Олександр Шипка.