Мінветеранів отримало 15 тисяч заяв на виплату грошової допомоги від Червоного Хреста України

Сьогодні, 4 квітня, завершився другий етап спільного проєкту з підтримки ветеранів і ветеранок, які отримали інвалідність внаслідок війни І або II групи. Заявники, які пройдуть верифікацію, отримають одним платежем кошти на вказаний банківський рахунок у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися впродовж чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги.

Надалі, за умовами проєкту, можливість подачі заяв в електронній формі тимчасово припиняється задля завершення процесу виплати коштів на банківські картки заявникам та удосконалення технічних процесів. Команда Мінветеранів вибудовує простий, доступний і прозорий сервіс.

Про продовження проєкту щодо виплати грошової допомоги від Червоного Хреста України буде повідомлено на інформаційних ресурсах Мінветеранів.

Нагадаємо, наприкінці лютого Мінветеранів отримало перші 10 тисяч заяв від ветеранів і ветеранок, які отримали інвалідність внаслідок війни І або II групи. Надалі було проведено моніторинг якості надання послуги, завершення процесу виплати коштів на банківські картки заявникам та удосконалення технічних процесів.



Related Articles