Беріть участь у пригодницьких перегонах Gorgany Race 2019

Gorgany Race 2019 - пригодницькі перегони для сильних та сміливих!

Організатори заходу запрошують  взяти участь у найбільшій пригоді цього літа — командних змаганнях Gorgany Race 2019 (28-30 червня 2019 року).

І пропонують не проґавити нагоди представити свою команду (2-4 особи) серед 700 повнолітніх учасників (в тому числі з ветеранами АТО та діючими військовослужбовцями), які вирішили спробувати пройти чи проїхати на велосипеді Горганівськими стежками, орієнтуючись лише по карті та шукаючи контрольні точки, і це все в обмежений час в дикій лісовій місцевості.

Для учасників АТО та кадрових військовослужбовців дійсна пільгова реєстрація 400 грн з особи (у вартість входить фірмова повязка, карта перегонів, облаштування табору, організаційні витрати на підготовку пеергонів, гарячий борщ на фініші а також інші подарунки від спонсорів) 

Розташування контрольних пунктів, які заховані на 30-ти квадратних кілометрах важкопрохідної місцевості, до початку змагань не оголошуються. Завдання команд: знайти якомога більше КП та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. Кожен може обрати клас змагань, який найбільше до снаги.

Gorgany Race 2019 — пригодницькі перегони, які вражають кількістю учасників та атмосферою. Тому тут справді важливим є командний дух, а не лише перемога.

Старт цьогорічних змагань на території рекреаційної зони "Шандра" неподалік села Мислівка, Долинського р-ну, Івано-Франківської області.  

За додатковою інформацією звертайтесь до організаторів Gorgany Race 

stas@gorgany.com