30 ветеранів та ветеранок отримають сертифікати про успішне завершення курсу з кібербезпеки

У п’ятницю, 10 вересня, в Києві відбудеться «випускний» першої групи учасників програми професійного розвитку у сфері кібербезпеки та реінтеграції для ветеранів АТО/ООС «Кіберзахисники».

30 ветеранів і ветеранок, які закінчили чотиримісячний курс із кібербезпеки, отримають сертифікати про успішне закінчення програми.   

Офіційний «випускний» відбудеться 10 вересня о 18:30 в готелі Intercontinental. 

Випускників привітають представники Посольства США в Україні, РНБО України, Міністерства у справах ветеранів України.

Також на заході будуть присутні Директор представництва Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) Данкан Томсон, заступник Керівника Програми з кібербезпеки в Україні, Молдові та Балканах, CRDF Global Михайло Верич, керівниця програми «Кіберзахисники», старша менеджерка проєктів з кібербезпезпеки, CRDF Global Ольга Стрельцова, викладач програми «Кіберзахисники», кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційної безпеки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Олексій Барановський, координаторка компоненту соціальної адаптації програми «Кіберзахисники», викладачка Школи соціальної роботи Національного університету «Києво-Могилянська академія» Оксана Волгіна.

У межах заходу також виступлять перші випускники програми – ветерани та ветеранки, які поділяться унікальним досвідом навчання та розкажуть про його особливості, власні враження та навички, які їм вдалось опанувати за останні чотири місяці.

Акредитація для преси: 067-378-21-51 або за адресою s.sudak@stratcomua.org (Світлана Судак)

Нагадаємо, програма «Кіберзахисники» розроблена та реалізується CRDF Global за підтримки Державного департаменту США за сприяння Ради національної безпеки та оборони України та Міністерства у справах ветеранів України.

Зазначимо, що у серпні розпочався другий відбір на безкоштовне навчання у програмі професійного розвитку у сфері кібербезпеки та реінтеграції для ветеранів АТО/ООС «Кіберзахисники». Прийом заявок триває до 24 вересня.

Related Articles