27 лютого відбудеться Телеміст з американськими ветеранами та експертами з реабілітаційних політик в США

27 лютого 2024 року з 16:00 до 18:00 в Американському домі відбудеться Телеміст замериканськими ветеранами та експертами з реабілітаційних політик в США. 

Захід передбачає проведення дискусії із залученням американських та українських ветеранів, реабілітологів, експертів, які будуть ділитися практиками у роботі з ветеранською спільнотою, працевлаштування ветеранів, обговорювати нагальні виклики, обмінюватися ідеями та відповідати на питання. Кожен бажаючий зможе долучитися до події та задати своє питання американським ветеранам, експертам – як онлайн або фізично, перебуваючи в залі. Для зручності буде забезпечений професійний синхронний переклад, в тому числі щоб українські ветерани та фахівці могли вільно задати питання американським колегам, та точно зрозуміти відповіді.

Модеруватиме захід український журналіст Андрій Куликов.

В заході візьмуть участь представники американської ветеранської "Pittsburgh Hires Veterans", американські ветерани В’єтнамської та Іракської війн, американські та українські помічники ветеранів, українські ветеранські організації та ветерани російсько-української війни, представники Міністерства у справах ветеранів України, Українського ветеранського фонду Мінветеранів, міжнародні експерти ветеранських політик та інші представники ветеранських політик.

Більше інформації за посиланням: https://is.gd/bttR1j

Захід реалізується Громадською організацією «Зелена Смуга» у партнерстві з Американським домом за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та участі представників Міністерства у справах ветеранів України.


Related Articles