Мінветеранів закликає дотримуватися карантинних заходів та рекомендацій МОЗ в боротьбі з короновірусом

Мінветеранів закликає дотримуватися  карантинних заходів та рекомендацій МОЗ в боротьбі з короновірусом

Зважаючи на надзвичайну ситуацію, яка склалася в країні у зв’язку із поширення коронавірусної інфекції COVID-19, Мінветеранів звертається до ветеранської спільноти України та родин загиблих бути свідомими, дотримуватися карантинних заходів, проявити підвищену обережність та  уникати безпідставного пересування.

Нагадаємо,  що відповідно до Постанови КМУ № 211 «Про запобігання  поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2»  з 18 березня по 3 квітня 2020 року по всій території країни  запроваджено карантин.

З метою  забезпечення  життєдіяльності ветеранів під час профілактичних та  протиепідемічних заходів Міністерство у справах ветеранів,  мобілізувало роботу територіальних органів  та запровадило щоденний моніторинг  звернень ветеранів війни і членів сімей загиблих ветеранів.

 Працівникам територіальних органів Мінветеранів доручено, спільно із  місцевими органами виконавчої влади, здійснювати заходи спрямовані на задоволення життєвих потреб та  побутових послуг ветеранів війни,  в першу чергу осіб з інвалідністю, літніх ветеранів, членів  родин загиблих ветеранів. 

Міністр у справах ветеранів України Сергій  Бессараб, закликав ветеранів та їх родини, серйозно ставитися до заходів безпеки, дотримуватися карантину, рекомендацій МОЗ України, і головне -  допомагати  в цей час один одному. 

До  відома: